Cukr v průmyslově zpracovaných potravinách. Proč tam vůbec je?

You may also like...

3 komentáře

  1. 27.6.2018

    […] Nejčastějšími metodami zpracování potravin je konzervování, mrazení, chlazení, dehydratace a aseptické zpracování. Ta konkrétní metoda zpracování potraviny není tou špatnou. Pokud se zpracují zdravé potraviny, tak výsledný produkt špatný není. Kamenem úrazu bývají však pomocné látky, které nejsou vždy našemu zdraví ku prospěchu. Nejhorší jsou pak potraviny, které v sobě skrývají velké množství kalorií, cukru, tuku a sodíku anebo mají velmi špatné výživové hodnoty. Jsou to třeba takové potraviny, které nejsou v zásadě sladké, ale třeba slané, i přesto však obsahují velké množství cukru. […]

  2. 3.7.2018

    […] kdyby vás váš manžel začal následovat i v té zdravější stravě. Nejenže upuštění od průmyslově zpracovaných potravin jeho zdraví prospěje, ale také vás ve vaší snaze za lepším já […]

  3. 3.7.2018

    […] cukru a tuku. A to všechno jen pro to, aby vaše chuťové buňky lapily a už nepustily. Dokonce i slané potraviny obsahují hodně přidaného cukru, protože cukr je prostě král a nejen spotřebitelné, ale hlavně výrobci, jej milují. […]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *